8.1.12

Tahun Baru 2012 Yg X Berapa Nak Best

Dah berapa hari blog ditinggalkan dek kerana menjalankan tanggungjawab menjaga Najwa yg selamat operate tonsil..sian anak aku terpaksa menahan sakit..Thank Allah, she's strong..Alhamdulillah by 3days lps operate da nampak perubahan dia lebih sihat...makan ngn cakap pun da ok sket dari mula2 kuar hosp. aritu...Tq En Hubby yg sanggup bermalam kt hosp. jg Najwa..Mama bleh jg siang aje coz Adik full bf malam sampaikan hari nak operate pun x dpt nk jumpa sblm ditolak ke operation theatre coz Najwa was the first case scheduled that early morning..7am da got ready utk di operate...Tuhan je la yg tau mcm mana punya risau hati ni..Nasib baik sampai kat hosp. tepat time Najwa kuar ot dan dihantar ke wad....Mama plak nye turn jg Kakak while Mr Abah disuruh take over adik2 Najwa kat rumah so Mr Abah pun leh rest..Al maklum le tidur kat hosp. mcm mana punya x selesa kan...Tq pada family, family in laws semua yg datang bg support kat Najwa......Nih pics adegan tahun baru yg x berapa nk best tuh..

Hari admitted, kan main riang lagi hati...xtau pe rupa kna operate tuh..
 Abang, Adik pun nk merasa katil Kakak...

 2am kna puasa...so asyik mengunyah je keje Kakak..isi penuh2..
 My elder sister Mama Wati n her daughter Afiqah 
 Aznita Illyana..Mama Wati's 2nd child



Ni da operate, baru je kat wad..
Sian Kakak...terus batuk mengerang kuat gak la coz sakit sgt, muntah kuar darah..Tuhan je tau Mama nye nk nangis tp control kuat demi nk jg n support Najwa..
YB Datuk Hjh. Norpipah Abdol ADUN Rembia melawat Kakak (pics credit frm FB YB Datuk Norpipah)


 Pak Teh Sahril n Mak Teh Ija pun dtg nk tgk Kakak..tqvm (pics credit frm FB YB Datuk Norpipah..pe la bajuku berkesan diambil gmbr tuh..da le chubby..huhuhu)

snap2...Mr Abah ngn Kakak

Baru smp rumah...sian kan??cengkung je..still sakit..except bdk yg sblh tu..suka plak posing


~ the end of kesah hospital kali ini ~

2 comments:

  1. kesian adryana...aunty doakan awak cepat sembuh yea..kesian tgk gmbr dia yg tido tue..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Animated Word Love Black
©All Rights Reserved ⓛⓘⓕⓔⓓⓘⓐⓡⓨ-{Nazry|Azuin}● blogspot ● com