14.4.12

Kalau Si Suami Curang..apa nak buat

Kita biasa dengar kes suami curang la..isteri itu la..dia itu, dia ini kan? Kan main syok dok dengar gosip,tak senang duduk kita mengorek.. tapi hati yang menanggung siapa tau kan? bukan nye orang tu dok sebilik ngan kita pun..
Kalau sape yang terkena kes title post aku nih...why not buat macam dalam pic kat bawah nih..
letak kat depan rumah, konpem orang tak kepoh2 nak tanye2 lagi dah..silap2 taubat nasuha jadinya..... hikhik
~psst..bukan kisah saya yer..~
|
|
|
V